Personal Fitness Manager Kft.

Szolgáltatások


I. Személyi edzések otthonában, heti rendszerességgel

A személyi edzés azon rendszeresen sportolni vágyó embereknek jelent hosszú távú szakszerű megoldást, akik életmódjukon és életminőségükön a fitnesz segítségével hatékonyan változtatni akarnak. Személyi edzője segítségével közösen végzi az edzéseket, aki szakszerű útmutatássokkal, hasznos tanácsokkal, és erős motivációval támogatja mindvégig, biztosítva az edzések kitűzött céljának elérését. Ilyen edzés célok lehetnek például: a test- és alakformálás, testsúlycsökkentés, izomtömeg növelés, stresszoldás, mozgásterápia, és a jó közérzet megteremtése és megszilárdítása is. Személyi edzője ezen túlmenően átlendíti Önt az időről-időre felmerülő nehézségeken is. 

A személyi edzés mindenki számára nagyon hasznos, különösen azoknak, akik valamilyen betegségek vagy sérülések kapcsán csak fokozott elővigyázatossággal, személyre szabott mozgásterápiás programmal terhelhetőek. Így például: az elhízás, magas vérnyomás, asthma, cukorbetegség, ízületi sérülések, gerinc deformitások, és egyes idegrendszeri problémák esetén nyújt hatékony, és teljesen biztonságos megoldást. 

II. Általános orvosi vizsgálat, egészségügyi állapotfelmérés az első alkalommal, egyeztetés alapján

Az állapotfelmérés célja, olyan információk összegyűjtése, amely az egyén erőnlétét, egészségi állapotát (rizikó faktorait), céljait és aktuális terhelhetőségi paramétereit tükrözi. A kapott információk és mért értékek alapján optimális edzésprogram állítható össze.  Az orvosi vizsgálat tartalma:  általános szűrés: vérnyomás, nyugalmi EKG, laboratóriumi vizsgálatok (vér, vizelet), egyéb rizikófaktorok szűrése. Terheléses vizsgálatok: csak abban az esetben kell végeztetni, amennyiben az egészségi állapot azt lehetővé teszi és azt edzés célja megköveteli. Maximál tesztek például: terheléses EKG, spiroergometriás mérések, aerob kapacitásmérés. 
 

III. Dietetikusi táplálkozási szaktanácsadás az első alkalommal, és igény szerint

A dietetikai tanácsadás egy táplálkozási állapotfelmérővel kezdődik, amikor személyes adatokkal, életkörülményekkel, fizikai aktivitással étkezési szokásokkal kapcsolatos kérdéseket teszek fel, hogy a tanácsadás valóban személyre szabott legyen. Ehhez tartozik egy testösszetétel mérés is. Ezeket figyelembe véve megismeri a diéta lényegét,  az Ön számára ajánlott és kerülendő nyersanyagokat, ételeket, főzési technikákat. Szükség esetén alapanyagcsere, energia-, tápanyagszükséglet számításokkal és javasolt étkezési mintákkal is támogatjuk. Igény szerint tervezhető személyre szabott étrend, amely tápanyagszámító programmal készül, személyre szabott étrendi minta, egyéni szükségletekhez igazodva, mennyiségi adatokkal, receptekkel.

Az otthonában történő személyes konzultáció lehetőséget ad arra, hogy a konyhájában jelenleg fellelhető élelmiszereket, ételeket és italokat megítéljük az Ön étrendjének megfelelően. Rendszeres otthoni látogatással a hűtőjéből könnyen kiiktathatók az étrendbe nem beilleszthető élelmiszerek. Ez egy szigorúbb kontrollt tesz lehetővé.

Kövessen Facebook-on is!